Commercial laten maken

Wil jij een commercial laten maken? Of het nu gaat om een korte social media advertentie of een langere tv-commercial, het maken van commercials is een van onze expertises. Samen met ons team van strategische en creatieve professionals, zetten wij ons in om jouw visie tot leven te brengen en jouw bedrijf te laten groeien.

Waarom een commercial laten maken?

In de wereld van marketing en reclame is een commercial laten maken een van de meest effectieve manieren om je product, dienst of merk te promoten. Een goed geproduceerde TV commercial of online commercial kan je doelgroep op emotioneel niveau bereiken en hen overtuigen om voor jouw bedrijf te kiezen. Maar het maken van een effectieve commercial is een complex proces dat vaardigheden en expertise vereist die verder gaan dan alleen het filmen en bewerken van beelden. Dit is waarom het laten maken van een commercial door een professioneel productiehuis zo belangrijk is.

DDE is gespecialiseerd in het maken van commercials

Een professioneel productiehuis zoals DDE is gespecialiseerd in het maken van commercials en beschikt over de kennis en vaardigheden om jouw boodschap effectief over te brengen. Wij hebben ervaring met het ontwikkelen van concepten, het schrijven van scripts, het casten van acteurs en het bewerken van beelden om een krachtige commercial te maken die de aandacht van je doelgroep trekt en vasthoudt. Daarnaast beschikken we over de juiste apparatuur en technologie om jouw commercial op een professionele manier op te nemen en te bewerken. Wij kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste stijl, toon en inhoud voor jouw commercial en je adviseren over de beste manier om je boodschap over te brengen aan jouw doelgroep. Kies je voor ons om jouw commercial door te laten maken? Dan kan je er zeker van zijn dat jouw commercial van hoge kwaliteit is en je bedrijf op de juiste manier vertegenwoordigt.

Bekijk hier ons werk

Hoe verloopt het proces van een commercial?

Het proces van het laten maken van een commercial begint met het identificeren van de doelgroep en het bepalen van de boodschap die je wilt overbrengen. Vervolgens ontwikkelen we een concept en een script op basis van je doelen en wensen. Zodra het script is goedgekeurd, beginnen we met het casten van acteurs en het plannen van de opnames. Tijdens de opnamedagen wordt jouw commercial opgenomen volgens het script en de stijl die met jou zijn overeengekomen. Na de opnames beginnen we met het bewerken van de beelden en het toevoegen van eventuele speciale effecten en muziek. Zodra de final cut van de commercial is voltooid, wordt deze gepresenteerd voor feedback en goedkeuring.

 

Videografie inzetten voor jouw merk?

Mail naar Stijn via stijn@dde.nl of bel +31 (0)6 223 440 90

Meer artikelen

Wil je een professionele bedrijfsfilm laten maken? Bedrijfsfilms zijn een krachtige manier om je bedrijf...
Het begin van De Digitale Etalage Op 1 oktober 2020 werd ons bedrijf ingeschreven in...