Hoe helpen commercials om jouw boodschap over te brengen?

Een goede commercial video heeft een aantrekkelijke verhaallijn, bevat visuele elementen bevatten en maakt gebruik van geluidseffecten en muziek om de aandacht van het publiek te trekken en vast te houden. Commercials kunnen ook helpen bij het opbouwen van een emotionele band met het publiek door in te spelen op hun gevoelens en verlangens. Dit kan het gevoel van saamhorigheid vergroten, sympathie opwekken en de betrokkenheid van het publiek bij het merk vergroten. Een commercial video heeft een creatieve boodschap die bij de kijker blijft hangen. 

Commercial Video

Het maken van een commercial productvideo sketch reclamevideo bedrijfsfilm pakken wij met onze eigen crew en apparatuur van A tot Z op!

Voorbeelden van commercial video's

Wij houden van het maken van commercial video’s. Hier komt alles van het vak samen. Het strategische en het creatieve. Hierbij maak je verhaal. Het team gaat aan de slag met storytelling en werkt dit vaak uit in een script en planning. Zo zijn we ook aan de slag gegaan voor de Architecten Alliantie. Een huis met een verhaal. En ook hebben we een commercial video voor Kijk op Drank gemaakt. Een brandvideo waar het genieten van 0 tot 100% in terug komt. Als we zelf iets communiceren willen we dit ook origineel doen. Toen we voor het eerst in kantoor gingen hebben we hier een sketch voor gemaakt. Een verdwaalde Stijn bij zijn eerste werkdag, kijk zelf maar.

Wat zeggen anderen over ons?

Igor Kint - Lenger Seafoods
Lees verder
“Dit jonge bescheiden team blinkt uit in een sterk technische aanpak en strategisch meedenken, mooie combi! Wij gaan meer projecten met hun opstarten.”
Jesse Tolboom - Sharp Electronics Benelux B.V.
Lees verder
“Fijne samenwerking en zeer professioneel. Veel positieve reacties gehad op de door hun ontwikkelde video.”
Birgit Dauwe - HZ University of Applied Sciences
Lees verder
“DDE heeft een zeer aansprekende video gemaakt voor de nieuwe HBO opleiding Global Project and Change Management. Wij zijn zeer blij met het resultaat, en met de vriendelijke en professionele benadering tijdens het opnameproces”
Michel Bakker - De Clavers
Lees verder
“Professionele jongens, ambitieus en oprecht betrokken bij de klant. Fijne samenwerking en tevreden over de resultaten, aanrader!”
Marcel van der Hart - Sinkegroep
Lees verder
“Complimenten voor DDE. Vanaf plot tot productie was er een fijne samenwerking, met een inspirerende en professionele bedrijfsvideo als resultaat. Namens Sinkegroep dank voor jullie productie, ga zo door!”
Previous
Next

Met ons aan de slag voor een unieke boodschap met een commercial?

Vinden we leuk! Je kan ons gerust mailen of bellen. Of neem contact op via ons formulier.

PS een keertje sparren kost 0 euro. We komen graag met nieuwe inspiratie en ideeën. 

×

Direct Contact?

Stuur ons via whatsapp een bericht en wij proberen zo snel mogelijk te reageren.

×