Wie zijn we en waar staan we voor?

Over ons

Merken streven naar een missie. Maar een missie haal je niet alleen. Samen kunnen we het verschil maken. Daar geloven wij in. In ons werk inspireren en verbinden we mensen om samen dit verschil te maken. Wij helpen ambitieuze mensen en merken om hun doelen te behalen. 

Door strategisch en creatief denken maken wij doordachte content die mensen raakt. Op een persoonlijke en ontzorgende wijze maken we professionele films en foto’s. Onze persoonlijke en specialistische aanpak zetten we in tijdens onze samenwerkingen. Samenwerkingen die we koesteren.

Wij geloven in het inspireren en verbinden van mensen om samen het verschil te maken.

Onze samenwerkingen

Waarom werken onze klanten samen met ons?

01

Krachtige combinatie

De films en foto's die we creëren hebben een duidelijk doel. Daarom praten we over "strategie & creativiteit". Zodra de strategie helder is bedenken we creatieve oplossingen.

02

Professioneel

Zoals onze klanten het verschil maken met hun missie willen wij het verschil maken voor hen. Dit doen we door onze expertises professioneel in te zetten. Wij zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is.

03

Persoonlijk & flexibel

We gaan samenwerkingen aan om samen het gewenste resultaat te behalen. Dit uit zich in strategisch meedenken, persoonlijke relaties en flexibiliteit.

04

The sky is the limit

Wij willen winnen. Wij zijn vooruitstrevend en zoeken naar oplossingen. Daarnaast zoeken we het ook hogerop met onze drone. Als gecertificeerd en verzekerd dronepiloot zijn wij de betrouwbare keuze.

Aangenaam! Wij zijn De Digitale Etalage.

Gedreven specialisten met een persoonlijke aanpak.

De Digitale Etalage

Jochem Vogel

Audiovisueel vormgever

De Digitale Etalage

Stijn Langedijk

Strategisch marketeer

?

Op dit moment hebben wij geen fulltime functies beschikbaar. Maar wij ontmoeten graag nieuwe mensen met een passie voor strategie en/of creatie. Als jij dit talent bent, kun je ons altijd mailen via info@dde.nl.

Zullen we kennismaken?

We zijn benieuwd naar jouw verhaal, jouw doelen en we werken graag samen om deze doelen te behalen.