fbpx

Ledverlichting voor de toekomst

LI sports

Vaste samenwerking als marketing partner

We zijn blij met de vaste samenwerking met LI sports. Na een goed gesprek met onze landgenoot Joran, uit Klein Frankrijk, zijn we tot de conclusie gekomen dat we LI sports gaan helpen om verder te groeien. Wij denken strategisch mee over de positionering en zijn verantwoordelijk voor de professionele uitstraling van het bedrijf. Door de vaste samenwerking werken we aan een lange termijn strategie waarop we constant verder kunnen bouwen. 

Duurzame missie

LI sports is gespecialiseerd in het verlichten van sportaccommodaties. Dit met de duurzame missie om de CO2 uitstoot van licht op sportparken drastisch te verminderen. Sinds 2019 werkt LI sports aan deze missie en sinds die tijd hebben ze voor meer dan 150 sportverenigingen het verschil kunnen maken. 

Filmproductie voor project

Een voorbeeld van verduurzaming is het project in Zeeuws-Vlaanderen. Alle West Zeeuws-Vlaamse voetbalclubs zijn voorzien van een nieuwe led lichtinstallatie. De nieuwste generatie sportveldverlichting genaamd Dark Licht zorgt bij de voetbalclubs gemiddeld voor 59% minder verbruik. In onze eerste filmproductie voor LI sports is te zien hoe de clubs SV Sluis en VV IJzendijke met de nieuwe verlichting klaar is voor de toekomst.

Enthousiast geworden?

Volgende case

12 generaties vakwerk

Volgende case

Brand Partner