Promotiefilm laten maken?

Wil je jouw bedrijf op een visueel aantrekkelijke manier presenteren en jouw boodschap effectief overbrengen aan jouw doelgroep? Dan is een promotiefilm een absolute must-have. Bij DDE zijn we gespecialiseerd in het produceren van promotiefilms en willen we graag voor jouw bedrijf iets betekenen. Ontdek hieronder de voordelen van een promotiefilm en waarom je het beste kunt kiezen voor een professioneel productiebedrijf zoals DDE.

De voordelen van een promotiefilm

Een promotiefilm is een bewezen effectieve manier om in een korte tijd te laten zien wat jouw bedrijf te bieden heeft. Mensen zijn dol op bewegend beeld, en met een promotiefilm kun je de conversie tot wel 80% verhogen. Het is dé perfecte manier om jouw producten of diensten op te laten vallen bij potentiële klanten en je te onderscheiden van de concurrentie. Kortom, een promotiefilm is een absolute must-have voor elk groeiend bedrijf.

Waarom kiezen voor een professioneel productiebedrijf?

Natuurlijk kun je zelf aan de slag gaan met het maken van een promotiefilm, maar wij raden je aan om dit te laten doen door een professioneel videoproductiebedrijf zoals DDE. Wij hebben de ervaring en expertise om jouw product of dienst op de meest effectieve manier te presenteren en weten hoe je de juiste sfeer en boodschap overbrengt in een promotiefilm, zodat deze perfect aansluit bij jouw doelgroep. Bovendien beschikken we over de nieuwste technologieën en apparatuur om de hoogste kwaliteit beelden te produceren. Als je ons kiest om jouw promotiefilm te laten produceren ben je verzekerd van een professionele film die de aandacht trekt en impact maakt op jouw doelgroep. Hierdoor bespaar je niet alleen veel tijd en moeite, maar ben je ook verzekerd van een promotiefilm van topkwaliteit.

Het proces van de productie van een promotiefilm

Wij beginnen de productie met het bespreken wat je wilt bereiken met de film en wie je doelgroep is. Op basis daarvan gaan onze makers een script schrijven dat de boodschap van de film op een pakkende manier overbrengt. Vervolgens gaan we op zoek naar een geschikte locatie om te filmen en zoeken we acteurs of presentatoren die de film tot leven kunnen brengen. Op de dag van de opnames maken we verschillende shots om de beste beelden en geluiden vast te leggen. Daarna komt de post-productie fase, waarin we alles gaan bewerken en monteren tot een krachtig eindproduct. Uiteindelijk leveren we deze af in het gewenste formaat en kan je hem gaan gebruiken om jouw bedrijf te promoten.

Of je nu een product, dienst of een heel bedrijf wilt promoten, een promotiefilm kan veel effect hebben op hoe jouw doelgroep tegen jouw bedrijf, dienst of product aankijkt.

We hebben al verschillende klanten in Breda, Rotterdam en Terneuzen, Goes, Middelburg en Vlissingen in Zeeland geholpen met het maken van een productiefilm.

Videografie inzetten voor jouw merk?

Mail naar Stijn via stijn@dde.nl of bel +31 (0)6 223 440 90

Meer artikelen

Een drone bedrijfsfilm biedt een unieke kijk op jouw bedrijf en kan indrukwekkende beelden opleveren die anders niet mogelijk zouden zijn.
Wil je een vacature video laten maken? Als bedrijf ben je voortdurend op zoek naar...
We kennen allemaal wel dat gevoel van het kijken naar een video die ons echt...
×

Direct Contact?

Stuur ons via whatsapp een bericht en wij proberen zo snel mogelijk te reageren.

×